nimi lapselle helposti

7 varmaa tapaa keksiä nimi lapselle

Nimi lapselle hakusessa? 7 varmaa tapaa keksiä se

Onko haasteita keksiä nimi lapselle? Ei hätää, sillä me listaamme sinulle seitsemän varmaa tapaa kuinka keksiä nimi lapselle kuin lapselle.

Mikäli et näiden avulla löydä lapsellesi jännää nimeä, niin…

7 Varmaa Tapaa Keksiä Täydellinen Nimi Lapselle

1. Lähde hautausmaalle

Joitakin pelottaa ajatus hautausmaasta. Kannattaa kuitenkin heittää kaikki ennakkoluulot sivuun ja lähteä päiväkävelylle hautausmaalle.

19 tapaa kuinka keksiä nimi lapselle
(Kuva: John Stratford@FlickrCreativeCommons)

Sen lisäksi, että saat raikasta ilmaa, voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta erilaisia nimiä hautakivistä bongaillen. 

2. Avaa puhelinluettelo

Muistatko vielä puhelinluettelon? Se on se paksu kirja, josta löytyy kaikkien virtasten puhelinnumerot. Se sama opus, josta nuoruudessa etsittiin kaikista hauskimmat sukunimet ja soitettiin pilapuheluita. Tyyliin:

  • ”Haloo, Hirviketo.”
  • ”Onko siellä hirvi? No, ampukaa se välittömästi!”
  • ”Piip, piip, piip, piip…”
Kuinka keksiä nimi lapselle
(Kuva: Jamie@FlickrCreativeCommons)

Puhelinluettelon avulla saat siis nauraa sydämesi kyllyydestä. Ja niin kuin varmasti olet jo oppinut, nauru pidentää ikää. Saat siis olla pidempään lapsesi kanssa. Lapsen, jonka nimen löysit puhelinluettelosta.

3. Ala jutella tuntemattomille

Me suomalaiset ollaan juroja. Ja ujoja! Myönnetään se heti tähän alkuun. Onko siis parempaa tapaa kasvattaa omia mukavuusalueitaan kuin alkaa jutella ventovieraille?

Keksi nimi lapsellesi
(Kuva: lucyfrench123@FlickrCreativeCommons)

Samalla kun saat hyvää small talk -treeniä, voit löytää uuden ystävän. Ystävän, jonka nimi on tulevan lapsesi nimi! Tai jos et ole ihan niin rohkealla tuulella, niin ystävä, joka tietää todella kauniin lapsen nimen.

4. Anna entisten tyttö-/poikaystäviesi auttaa

Ei hätää, sinun ei tarvitse jutella heidän kanssaan. Laitat vain kaikkien nimet järjestykseen, jonka jälkeen eliminoit lapsesi nimestä kaikki ne kirjaimet, jotka esiintyvät entisten heilojesi nimissä.

näin keksit hyvän nimen
(Kuva: bark@FlickrCreativeCommons)

Jos olet seurustellut ennen lapsesi isää/äitiä esimerkiksi Kerttu, Laila, Raakel, Satu, Pamela ja Noora -nimisten tytsyjen kanssa, niin nyt sinun on jo paljon helpompi keksiä lapselle fantastinen nimi, koska tiedät ettet voi käyttää A, E, L, M, N, O, P, R, S, T ja U -kirjaimia. Paha karma ei saa kiertää.

5. Mene keinumaan

Keinuessa mieli lepää. Etsi siis hyvä keinu ja anna palaa. Ota vauhtia oikein olan takaa. Niin kovaa, että alkaa pelottamaan.

Keksi nimi keinumalla
(Kuva: Toms Bauģis@FlickrCreativeCommons)

Juuri kun pelko meinaa aikaansaada pienen lorautuksen housuihisi, tulee mieleesi jokin nimi. Se onkin sitten sen verran turvallinen nimi, että siihen kannattaa luottaa.

Jos mitään nimeä ei tule mieleesi, kokeile jos nimilautakunta hyväksyy Nimetön-nimen. Perusteluiksi voit sanoa, että sormesikin nimi on Nimetön.

P.S. Älä kuitenkaan keinu silloin, kun raskauspahoinvointisi on pahimmillaan.

6. Osta keksejä

Keksit ovat hyviä. Niitä syömällä saa aina hymyn huulille. Mene siis ostamaan keksejä.

Keksi lapsen nimi
(Kuva: Betsy Weber@FlickrCreativeCommons)

Nyt kun olet päässyt kaupan keksihyllyn eteen, avaa silmäsi. Huomaatko, miten kauniita nimiä kekseille on annettu? Eikö olekin kekseliästä.

Löytyy Dorista, Jaffaa, Dominoa, Marieta, Muroa ja Balleriinaa. Ja jos Balleriina ei mene nimenä läpi, voit muuttaa sen Riina Balleksi. Älä kuitenkaan syö liikaa keksejä, koska silloin niiden syönti voi alkaa painaa sekä mieltäsi että askeltasi.

7. Tee munakas

Munakas on hyvää ja se on helppo valmistaa. Ei oikeastaan tarvita kuin kananmunia, mausteita ja jotakin sisältöä.

Anna nimeksi omeletin Parsa
(Kuva: David Pursehouse@FlickrCreativeCommons)

Nyt ehkä mietit, mitä tekemistä omeletilla on tulevan lapsesi nimen kanssa? Omeletti kyllä tietää. Kun mutustelet sitä, huomaat monesti kaipaavasi jotakin.

Jotkut kaipaavat oliiveja, joten tytön nimen pitäisi olla Olivia. Jotkut lisäävät ketsuppia, joten pojan nimen tulisi olla Felix.

Ei kannata tehdä nimen antamisesta liian vaikeaa.

Lue myös nämä:

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös