nimi pojalle

Nimi pojalle

Nimi pojalle

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa pitäisi keksiä kaunis nimi pojalle? Tiedämme tilanteen tuskaisuuden, joten sen takia sivustoltamme löytyy vaikka mitä ratkaisuja haasteeseesi.

Meidän perheen esikoinen oli tyttö, joten kyseiseltä tilanteelta on tavallaan vältytty. Tavallaan sen takia, että jokainen mies on varmaan odotuksen jossain vaiheessa alkanut miettiä mahdolliselle pojalleen nimeä. Joskus tehtävä on pelottavan helppo, kun taas toisinaan se on surullisen haasteellinen.

Pahimpia lienevät kuitenkin ne tilanteet, joissa tulevan pojan vanhemmat kyselevät muilta neuvoa. Ne tilanteet menevät nimittäin useimmiten jotenkin näin:

  • Tulevat vanhemmat: Onko teillä ehdottaa jotain kauniita nimiä pojille?
  • Pahaa arvaamattomat ystävät: Joo, meidän mielestä Liam on ihan huippukaunis nimi.
  • Tulevat vanhemmat: Ihan hirveä nimi. Eikö se ole sitäpaitsi se Oasiksen räkänokka?
  • Pahaa arvaamattomat ystävät: No miten olisi joku perisuomalainen nimi; vaikkapa Kaarlo?
  • Tulevat vanhemmat: Mulla oli yläasteella opettaja, jonka nimi oli Kaarlo ja se haisi aina ihan vanhalta viinalta. 
  • Pahaa arvaamattomat ystävät: Mikä nimi teillä on sitten ollut pojalle mielessä?
  • Tulevat vanhemmat: Ei me olla vielä keksitty, mutta antakaa joku vinkki.

Ja siltä pohjaltahan se sitten löytyy se oikea nimi pojalle, eikö vain? Meillä on parempi ratkaisu.

Pojalle nimi

Vai että pojalle nimi, niinkö? No sehän onnistuu. Sen sijaan, että sinun tarvitsisi selailla kaikki Vauva-lehdet lävitse, voit löytää lapsellesi kauniin nimen hyvin yksinkertaisesti vaikkapa televisiota samalla toisella silmällä katsoen.

Pojalle nimi
(Kuva: Donnie Ray Jones@FlickrCreativeCommons)

Olemme nimittäin koonneet sivustollemme valtavan määrän kauniita pojan nimiä, joista sinäkin löydät aivan varmasti mieleisesi. Tarjolla on perisuomalaisia nimiä, luontonimiä, nimiä lähes jokaisesta maailmankolkasta sekä vaikka mitä.

Tässä muutama esimerkki:

Näiden lisäksi löydät sivustomme päävalikoista valtavan määrän nimiä, joista saat varmasti inspiraatiota miettiessäsi juuri omalle rakkaallesi sopivinta nimeä. Olemme huomanneet, että helpolta tuntuva asia ei ikinä ole niin helppo kuin sen luulisi olevan. Kun kaksi vanhempaa alkavat miettiä nimeä pojalle, niin tulette nopeasti huomaamaan, että jokainen pojalle nimi -projekti on jännittävän erilainen.

Kaunis nimi pojalle

Tähän mennessä olette varmaan jo ymmärtäneet, että kaunis nimi pojalle on hyvin yksilöllinen ja monesta eri asiasta riippuva käsite. Joku tykkää trendikkäistä nimistä, toinen perinteisistä ja kolmas haluaa luoda jotain aivan uutta.

Täytyy kyllä sanoa, että monesti kuulee vanhempien sanovan, että aluksi pojalle ajateltu nimi ei vain sitten tuntunutkaan oikealta, kun lapsi vihdoin maailmaan ilmestyi, ja se on kyllä täysin totta. Monesti tuntuu, että väkipakolla yritetään keksiä kauniita nimiä pojalle, vaikka vielä ei ole edes nähty millaisen luonteen omaava köriläs sieltä on saapumassa.

Eli malttia kaikille tuleville vanhemmille: kyllä pojalle nimi sieltä löytyy. Ja hei, ei kannata liikaa ottaa paineita, koska ainahan lapsi voi täysi-ikäisenä nimensä muuttaa. Veikkaanpa, että oli nimi miten kaunis tahansa, niin jokaiseen teini-ikään kuuluu tietty tyytymättömyys omaan nimeensä. Niin helppoa on meidän vanhempien keksiä kaunis nimi pojalle.

Katso myös nämä:

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös