Simon Cowell 10 päiväisen vauvansa kanssa rannalla!

Idols-tuomarina suurelle yleisölle tutuksi tullut musiikkimoguli Simon Cowell bongattiin rannalta 10 päivää vanhan vauvansa kanssa. Mukana oli koko perhe: Simon, koirat, vauva sekä tyttöystävä Lauren Silverman.

Brittilehdistön mukaan Simonin koirien nähtiin nuolaisevan vauvaa suuhun ennenkuin Simonin henkilökunta sai häädettyä innokkaan koiran teihinsä. Eli vauvadraamaa, draamaa: jee, jee!

Simon Cowellin lapsen nimi

Mikäli joku ei sitä vielä tiennyt, niin Simon Cowellin lapsen nimi on Eric. Lapsi syntyi helmikuun alussa ja pääsi siis rannalle nauttimaan hyvistä säistä jo suht nuorena. Tarina ei kerro, kuka päätti Simonin ja Lauren Silvermanin vauvan nimen, mutta pariskunta on palkannut kouluekspertin totuttamaan koiria pikku-Ericin tuoksuun. Lieneekö pojalta päässyt pikku paukkuja?

No, oli niin tai näin niin koirat saavat totutella tulokkaan tuoksuihin muun muassa Ericin vilttiä haistelemalla. Simon ja Lauren viettävät aikaa sekä Laurenin kotikaupungissa New Yorkissa että Simonin kotikaupungissa Lontoossa. Muutama Los Angelisin talo on laitettu myyntiin. Talo Beverly Hillsissä maksoi muuten 15.5 miljoonaa euroa, mutta Simon ei ole ikinä asunut siellä. Olisi sen nyt sentään suonut, että pikku-Eric käy siellä päästämässä pienen tupaantuliaistupsun. Vai liekö Eric rannalla päivät pitkät, jotta tuuli toisi tuoksut tänne meidän sieraimiimme. Olkaapa tarkkoina!

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös