Sanna Kiiski ja lapsen nimi

Juontaja-tuottaja Sanna Kiiski antoi lapselleen kolmikirjaimisen nimen, uutisoi Iltalehti. Tyttövauva sai nimekseen Liv Orly Helen. Sanna päätti nimestä jo kesällä hänen äitinsä kuoltua. Liv tarkoittaa nimittäin elämää ja haasteista huolimatta elämän on jatkuttava.

Myös perheen aikaisemmilla lapsilla on kolmikirjaimiset nimet. Esikoinen Ben on ollut vakavasti sairas, sillä hänen vatsastaan löytyi syöpäkasvain. Onneksi kasvain löydettiin kuitenkin ajoissa, joten tervehtymisen edellytykset ovat korkealla.

Kaikkien eri tavoilla elämää mullistavien tapahtumien keskelle toivokaamme näin jälkikäteen paljon onnea ja elämää Liv Orly Helenin arkeen. Paljon kauniimpi ei lapsen nimi voi olla. 

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös