Michelle Monaghan lapsen nimi

Näyttelijätär Michelle Monaghan sekä hänen aviomiehensä Peter White saivat juuri perheenlisäystä. Lokakuun 30. päivä 2013 syntyi pariskunnan toinen vauva, joka sai nimekseen Tommy Francis (White).

Muun muassa The Bourne Supremacy -elokuvasta tuttu Michelle on 37-vuotias ja esikoisvauva, Willow, syntyi vuonna 2008. Monaghan ja White alkoivat seurustelemaan keskenään jo vuonna 2000 ja menivät kihloihin ja naimisiin vuonna 2005. Nyt perheeseen kuuluvat siis myös Tommy Francis ja Willow.

Willow:n saadessaan pariskunta kertoi tahtovansa alkaa syödä terveellisemmin pystyäkseen olemaan hyvänä esimerkkinä tyttärelleen. Mitäköhän lupauksia Tommy Francisin mukaantulo tuo tullessaan…? Mitä ikinä tuokaan, molempien lapsien nimet ovat todella kauniita.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös