Hellä, Helli, Hellin, Helle – Nimipäivä

Tänään on hurja päivä. Hellä, Helli, Hellin ja Helle viettävät nimittäin nimipäivää. Siitä on leikki kaukana, kun Hellä on omasta mielestään kaikista Hellin, mutta Helli on täysin eri mieltä ja riidellessä tulee Helle. Ja se on vain nimipäivien kulku pähkinänkuoressa. Todellisuudessa lähes jokainen lausahdus aiheuttaa aivosärkyä, eikä tilanteen tulkitseminen ole aivan yksinkertaista.

”Huh Hellettä!”, tokaisee yksi. ”No mitä se on nyt tehnyt?”, murjaisee kaksi. ”Ole Hellä”, huutaa kolmas. ”Minähän olen Hellin”, sanoo Helli, ennen kuin joutuu tappeluun Hellinin kanssa siitä kuka on Hellä ja kuka kaikista Hellin. Siihen päälle Helle vielä piinaa kaikkia. Siinä teille nimipäiväjuhlat.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös