Seppo nimen merkitys

Oletko ikinä miettinyt, mikä on Seppo nimen merkitys? Luulisi asia kiinnostavan, kun koko maa on täynnä kaikenlaisia runoseppoja, sanaseppoja ja maaliseppoja.

Nykymaailmasta on tehty sinällään helppo paikka, että Wikipedia tarjoaa vastauksen tähänkin pulmaan. Se kertoo Seppo-nimen olevan alunperin muunnos seppä-sanasta. Lisäksi siellä kerrotaan, että vuosien saatossa maassamme on samoillut viitisenkymmentätuhatta Sepiä.

Se, minkä Wikipedia jättää kuitenkin kertomatta on kaikista oleellisinta: Seppo on läsnä myös rahapelimonopolien toimesta, eikä silloin mitenkään positiivisissa merkeissä. Kuten yllä olevan kuvan ristiseppo osoittaa, Seppo ei aina  ole se kaikista toivotuin vieras, kun kioskien pokeripeleissä on painettu tuplaa-nappulaa. Siinä touhussa Sepon nimi saa ihan uuden merkityksen. Täältä saat lisätietoa Seppo-nimestä.

Seppo nimipäivä

Seppo herran nimipäivää vietetään vuosittain 10. kesäkuuta. Silloin unohdetaan hetkeksi perinteiset sepostelut ja keskitytään positiivisiin asioihin.

Oli kesä sitten aurinkoinen tai sateinen, niin kesäkuun kymppinä Sepi on kunkku. Lue täältä toisesta perinteisestä ja supisuomalaisesta nimestä, joka ihastuttaa ja vihastuttaa.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös