Tutkimus: joka kolmas vihaa nimeään!

Juuri julkaistun tutkimuksen mukaan joka kolmas vihaa nimeään. Revi siitä. Daily Mail kirjoittaa, kuinka nimi – syntymänimi tai lempinimi – muokkaa identiteettiämme ja sitä kuinka näemme itsemme. Nimellä on siis suurempi vaikutus elämäämme kuin olemme kenties aikaisemmin ajatelleet. 

Lisäksi kyseinen brittitutkimus havaitsi, että 20% vanhemmista eivät tykkää siitä nimestä, jonka antoivat omalle lapselleen. Yleisin syy on se, että myöhemmin huomataan nimen olleen liian yleinen eikä tarpeeksi harvinainen. Monesti myös joku vanhemmille ei niin mieleinen julkisuuden henkilö kantaa samaa nimeä kuin oma lapsi, mikä vain pahentaa tuskaa. Auts.

Jotta tuska olisi tarpeeksi käsinkosketeltava; tutkimuksen mukaan joka seitsemäs vihaa omaa nimeään. Saa huutaa (mutta kukaan ei kuule)!

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös