Martinan vauvan nimi

Joistain asioista on hyvä uutisoida myöhässä ja yksi niistä on Martinan vauvan nimi. Aitolehti näyttää kuitenkin saavan sen verran palstatilaa, että parempi sammuttaa janoisten nälkä, koska moni kyselee meiltä hänen tyttäriensä nimiä.

Martina Aitolehti on kahden tytön äiti: Victorian ja Isabellan. Victoria on jo kolme ja puolivuotias, mutta silti hänenkin nimensä kiinnostaa edelleen kävijöitämme. Seiska lienee jättänyt jälkensä kovia kokeneeseen kansaamme.

Viime aikoina Martinaa on nähty TV:ssä Splash-ohjelmassa, jossa neitokainen ilmeisesti veteli kierteisiä pommeja suhteellisen taidokkaasti edeten aina finaaliin saakka. Tämä pitänee siis jatkossakin Suomen kansan tiedon janoisena, kun Martinan vauvan nimiä pyritään etsimään kuumeisesti. Victoria ja Isabella, vastaamme.

Lue täältä Tomi Björckin lapsen nimestä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös