Kids Concept

Kids Concept on kolmen ruotsalaisen naisen – Amelien, Annan ja Johannan – starttaama yritys, jonka inspiraationa on alusta alkaen toiminut ympäri maailmaa kovaa vauhtia kasvava lapsiin liittyvän sisustamisen trendi. Amelie, Anna ja Johanna olivat jo jonkin aikaa työskennelleet lapsituotteiden parissa, kunnes he huomasivat markkinoilla olevan selkeän tarpeen tietynlaisille tuotteille, kuten muun muassa lasten tavaroiden säilytykseen sopiville huonekaluille joiden värit sopisivat sekä tytöille että pojille.

Näistä lähtökohdista syntyi siis yritys, jonka tuotteita on helppo sovitella yhteen ilman että talon sisustamisen feng shui kärsisi. Tarjolla on ainutlaatuisia tuotesarjoja, sisustusyksityiskohtia sekä lapsille suunnattuja tuotteita, jotka sopivat 3-9-vuotiaille lapsille sekä kaikille meille aikuisille, jotka ostamme lahjoja tämän ikäisille lapsille. Kids Concept luonut tähän tarpeeseen tunnetun tavaramerkin sekä kasan laadukkaita tuotteita, joihin monet ovat jääneet koukkuun.

Tutustu Kids Conceptiin täältä! 

Kid Concept, vai mikä se oli?

Mikä ihmeen Kid Concept, oli ainakin oma vastaukseni, kun minulta ekaa kertaa kysyttiin josko olin nähnyt niiden unisexejä lasten tavaroita. Nykyään ne on suhteellisen helppo tunnistaa ja onpa sieltä joitain omaankin valikoivaan mieleen sopivia tavaroita löytynyt, kuten esimerkiksi täältä löytyvä über-söötti peilipöytä.

Lasten tarvikkeet näyttää olevan monille vähän sellainen juttu, että kerran kun löytyy joku lempimerkki, niin moni tuntuu olevan aika merkkiuskollinen. Pientä merkkisnobbailua on havaittavissa siis lasten kanssa vähän joka suuntaan, vaikka vanhemmat ei itse sellaista harrastaisi omissa jutuissaan. Samalla tapaa kuin Småfolkin ihanat retrovaatteet täälläKid Concept on ihan hyvä juttu, vaikka sielussa on tilaa muillekin merkeille ja jekuille.

Kids Concept Star ja muut jutut

Kids Concept Star on tietynlainen käsite, jonka Amelie, Anna ja Johanna ovat onnistuneet luomaan. Moni on selkeästi koukussa näihin tähtiin, koska ne kai osittain matchaavat sohvalla lojuviin Gantin tähtityynyihin.

Oli miten oli, naiset ovat onnistuneet luomaan yrityksen, joka tarjoaa jonkinlaisia kokonaisratkaisuja lastenhuoneisiin. Kaikki työskentelevät aktiivisesti tuotteiden parissa: Amelie suunnittelee markkinointia, Anna tekee sisäänostoja ja Johanna suunnittelee tuotteita kehittäen niitä samalla eteenpäin. Lisäksi yrityksessä on muita työntekijöitä, jotka vastaavat asiakaspalvelusta sekä varastosta ja jakelusta.

Yritys pyrkii luomaan kaikki tuotteensa siltä pohjalta, että lapset ovat mukana tuotekehittelyssä. Heillä on itse asiassa leikkimielinen ”lapsihallitus”, jossa kuunnellaan tuotteilla leikkivien lapsien ajatuksia ja unelmia. Tällä tavoin saadaan mahdollisimman realistinen kuva siitä, mitä lapset itse haluavat tuotteiltaan, samalla kun Kids Concept Star sekä yrityksen muut tuotteet istuvat myös sisustuksesta välittävien vanhempien sielunmaisemiin.

Täältä voit tutustua Kids Concept -tavaramerkkiin.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös