Ruotsin Estelle on trendsetteri

Ruotsin Estelle on trendsetteri

Koko Ruotsin Estelle on edelleen trendsetteri. Kun pikkuneiti menee ulos kevätkävelylle, on päällä tanskalainen villapusero. Ja kun näin tapahtuu, tietää lastenvaateasiantuntijat, että kohta kyseistä villapuseroa myydään enemmän kuin mitään muuta villapuseroa, kertoo ruotsalainen Expressen-lehti.

Halusipa prinsessa sitä tai ei, niin nämä villapuserot eivät kauaa tule pysymään vaateliikkeiden hyllyissä.

Viikonlopun aikana Ruotsin hovi julkaisi taas uusia kuvia 14 kuukauden ikäisestä Estellestä, joka oli äitinsä Victorian kanssa Tukholmassa, Hagan alueella.

Kuvissa pieni suloinen prinsessa leikkii puistossa päällään kudottu villapusero, jossa on perinteisiä kuvioita. Oli perinteiset kuviot suosiossa ennen viikonloppua tai ei, nyt ne ovat, koska Ruotsin Estelle on sen verran kovanluokan trendien luoja.

Prinsessa Estelle, Estelle prinsessan

Prinsessa Estelle, tai Estelle prinsessan, ihan miten vain, saa kansan aina hyvälle tuulelle. Ja hyvälle shoppaustuulelle. Ei mennyt nimittäin kauaa aikaa siitä kun kuvat oli julkaistu, kun ensimmäiset jo olivat kyselemässä mistä vastaavan vaatekappaleen saisi oman pikkuprinsessan päälle.

Kuuleman mukaan Tukholmassa ja Ruotsissa vaateliikkeiden pitäjät saavat jatkuvasti kyselyitä koskien Estellen vaatetusta; monet kun haluavat ostaa omalle tytölleen vastaavan vaatekaapin sisältöineen kaikkineen. Kyselyitä tulee postitse, sähköpostitse, puhelimitse sekä tekstiviestitse, kertoo vaateliikkeen pitäjä Johanna Engberg.

Vaikka Estellen yllä oleva villapusero näyttääkin mummin kutomalta, on se todellisuudessa tanskalaisen lastenvaatevalmistajan, Pomp de Luxin, mallistosta. Kyseinen vaatemerkki muuten postittaa Suomeenkin, kuten edellisestä linkistä käy ilmi. Näyttäisi siis siltä, että Suomessakin on kohta liuta Prinsessa Estelle -versioita. Tai siis Estelle prinsessan, kun mennään tiettyihin osiin maata.

Estelle nimi

Estelle nimi on kiinnostanut meitä suomalaisiakin jo siitä asti, kun prinsessan nimi julkaistiin. Nimi on valtavan kaunis ja samalla harvinainen nimi.

Sen sijaan että äiti Victoria olisi pukenut lapsensa joka päivä prinsessamaisiin vaatteisiin, on hän itseasiassa tehnyt lähes päinvastoin: prinsessatyyli tuntuu olevan täysin poissa, mitä Estellen pukeutumiseen tulee.

Hän pukeutuu kuin kuka tahansa normaali lapsi, vaikka luokin trendejä jokaisella asullaan.

Victoria tuskin oli suunnitellut, että Estellen jokaista vaatekappaletta seuraisi ostoryntäys, mutta niin näyttää kuitenkin tapahtuvan joka ainoa kerta.

Moni vanhempi tulee miettimään, että onpas fiksua hankkia paksu villaneule kevättakin sijaan. Samalla Estelle nimi leijuu Suomen keväässä siitepölyjen seassa.

Lue myös:

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös