Norjalaiset nimet – Karhuja ja vaikka mitä!

Norjalaiset nimet ovat fantastisia: niistä huokuu sellainen jännä mystisyys. Ei mitään pelkkiä Karhuja, Björnejä, vaan prototyypeistä väännettyjä edistyksellisiä Biorneja ja vaikka mitä. I love it! Jos et ole koskaan tutustunut tämän hauskan ja iloisen kansan nimilistoihin, niin nyt on korkea aika. Kaikilla on jo espanjalaisia nimiä, mutta harvoille lapsille on annettu Suomessa norjalaisia nimiä.

Jotkut nimet voivat tosin olla hieman riskejä, kuten Gamble. Toiset taas potentiaalisesti kumman tuoksuisia, kuten Gassy. Mutta oli niin tain näin, niin norjalaiset nimet saavat hymyn huulelle.

Norjalaisia pojan nimiä

Norjalaisia pojan nimiä katsellessa tulee silloin tällöin hymy huulille. Nimet ovat kauniita, osittain tuttujakin ja samalla melko eksoottisia, vaikka ovatkin ihan tuosta naapurista. Osittain tulee mieleen Islantikin, koska vaikka ruotsalaiset nimet ovat meille tuttuja arjesta, niin norjalaiset pojan nimet eivät tule ihan jokaisessa tarhassa vastaan.

Norjalaisissa miesten nimissä on myös jotain karhumaista; ei ainoastaan Björniä, vaan versioita 2.0 ja niin edespäin – katso vaikka itse! Tässä lista norjalaisia pojan nimiä:

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös