Tarja Turunen: Vauvan nimi paljastettu…

Tarja Turusen vauvan nimi on nyt selvillä. Asiasta uutisoi muun muassa MTV3. Omassa perheessämme asiasta keskusteltiin eilen illalla, kun rakkaimpani kertoi HIM:in laulajan saaneen vauvan. Kysyin, että kuka on saanut vauvan. HIM:in laulaja on saanut vauvan, kertoi parempi puoliskoni. Hmmmm, ajattelin. Pienen vinkin jälkeen ”selvisikin”, että Tarja Turusen vastasyntyneestä tyttärestä puhuttiin.

Mikä sitten on Tarja Turusen vauvan nimi?

Tarja Turusen vauvan nimi on siis Naomi Eerika Alexia. Todella kaunis nimi. Eksoottinen ja samalla niin maan pinnalla oleva. Mielipiteitä on tosin monia, joten joku voisi kommenttipalstalle heittää jonkun lyttäyksen, niin saataisiin vähän keskustelua. Wink, Wink. Ei sen aina niin vakavaa tartte olla.

Tässä ollaan viime aikoina julkaistu paljon suomalaisten julkkisten lasten nimiä, kuten Kiinteistö Kaisan, josta voit lukea lisää täältä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös