Suosituin ranskalainen tytön nimi vuonna 1969

Tänään esittelemme nimen, joka oli suosituin ranskalainen tytön nimi vuonna 1969: Nathalie. Vallattoman kaunis nimi, eikö ookin? Nathalie. Sitä voi pyöritellä kielen päällä loputtomasti ja se maistuu aina yhtä oikealta. Nathalie. Jopa Audrey Tautou on näytellyt pääosaa elokuvassa, jonka suomenkielinen nimi on Nainen, jonka nimi on Nathalie (alkuperäinen nimi La délicatesse). Nathalie.

Ranskassa on paljon kauniita tytön nimiä ja Nathalie ei todellakaan tuota pettymystä. Nathalie on ikään kuin syntynyt tähdeksi. Nathalie on herkkä, mutta itsevarma ja aikaansaava. Tumma ja pinnan alta tulinen. Älykkäällä twistillä. Nathalieen on helppo rakastua. Hänelle on helppo ostaa kukkia. Viedä syömään. Keskustella kirjoista ja muodista. Viiniä siemaillen, tottakai. Nathalie ei ole ainoastaan suosituin ranskalainen tytön nimi vuodelta yks ja kaks; Nathalie on syntynyt voittamaan. Jos Nathalie ei voita tyrmäyksellä, niin tuomariäänillä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös