Luontonimet sateen varalle

Syksyn edetessä kohti talvea ja jouluvalojen alkaessa löytyä töölöläisistä ikkunoista on hyvä pitää mielessä kaikki ne kauniit lasten luontonimet, jotka ovat saaneet inspiraationsa ympäröivästä luonnosta. Varsinkin näin sateen piiskatessa maata kääntyi ajatus tuohon äärimmäisen kauniiseen nimeen: Sade.

Ensikuulemalta Sade tuo mieleen mieleen laulajan nimeltä Sade. Toiseksi mieleen tule sadepilvet, mutta sen jälkeen nimi onkin pelkkää juhlaa. Sade virkistää. Se saa hiukset kasvamaan nopeammin. Se herättää aamun kohmeesta. Sade on aina yhtä piristävä. Se saa ihmiset käpertymään toistensa lähelle. Sytyttämään kynttilät ja muistamaan rakkauden. Muutkin luontonimet ovat kauniita, mutta Sade – siinä on jotain todella kaunista, kun oikein silmin katsoo.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös