Lionel Messin lapsen nimi – Maailman paras jalkapalloilija isäksi!

Maailman paras jalkapalloilija tuli isäksi ja Lionel Messin lapsen nimi on jo tiedossa. Pojan nimeksi on päätetty antaa Thiago ja taisipa isä jo kätkeä yhden rakkausviestin pojalleen rannehikipantaansa, jonka tv ja lehdet bongasivat Messin tuuletellessa maaliaan. Luvassa on paljon rakkausviestejä Thiagolle, koska isäpappa tykittää maaleja ennätystahtiin.

Lionel Messin pojan nimi on tunnetulta jalkapalloilijalta tuttu, mutta lieneeköhän tämä ollut syynä lapsen nimelle. Iltasanomat uutisoi marraskuun alussa, että isä poistui Barcelonan harjoituksista tukemaan kumppaninsa Antonella Roccuzzon synnytystä. Ei muuten hassumpi nimi Thiagon mammalla. Antonella. Antonella. Antonella. Bella, Bella, Bella. Antonella. Kaunista.

Jokin aika sitten kirjoitimme siitä, minkä nimistä poikaa tai tyttöä odottaa, mikäli on valinnut elämänkumppanikseen Chelsea-fanin. Lue juttu täältä. Beware!

 

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös