Kirsi Alm-Siira ja vauvan nimi

Kirsi Alm-Siira ja vauvan nimi – siinä riittää spekulointia seuraaviksi viikoiksi, kun nyt Kirsi synnytti tyttövauvan. Mikä tytön nimi vauvalle annetaan ei vielä ilmene Iltasanomien uutisoinnista, jonka voitte lukea täältä. Mikä ikinä lapsen nimeksi tuleekaan, on hänellä jo 4-vuotias isosisko, jonka nimi on Stella.

Jännää seurata saako Kirsin ja Kalle Siiran uusi tulokas yhtä eksoottisen ja muotitietoisen nimen kuin siskonsa vai onko luvassa jotain perinteisempää. Viime aikoina olemme uutisoineet melko paljon julkkisten vauvojen nimiä – tästä esimerkkinä uutinen Vappu Pimiän esikoisesta, jonka kauniiseen nimeen voit tutustua täältä.

Ei muuta kuin lämpimät onnittelut Kirsille ja Kallelle! Kirsi Alm-Siiran lapsen nimi on kaunis.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös