Jessica Simpsonin vauvan nimi

Jessica Simpsonin vauvan nimi on annettu suhteellisen perinteitä kunnioittavaan tyyliin. Tytön nimeksi tuli Maxwell Drew. Pikku Maxwell sai etunimensä lapsen isän, Eric Johnsonin, puolelta. Maxwell on Ericin keskimmäinen nimi sekä Ericin isoäidin alkuperäinen sukunimi.

Maxwellin toinen nimi Drew tulee puolestaan Jessica Simpsonin puolelta, sillä Drew on Jessican äidin Tinan alkuperäinen nimi. Jessica Simpsonin tytön nimi tuli julki jo keväällä, kun pari sai Maxwell Drewn. Jotkut fanit kommentoivat tytön nimen kuulostavan kahvibrändiltä.

Meidän mielestämme Jessica Simpsonin vauvan nimi on todella suloinen, samoin kuin Drew Barrymoren, jonka lapsen nimestä kirjoitimme täällä jokin aika sitten.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös