Harvinainen tytön nimi sunnuntaihesarista

Sunnuntain Hesari on hyvä paikka bongata nimiä. Tänään syntyneiden palstalla oli yksi todella harvinainen tytön nimi: Sera Villiruusu Sade. Monesti lapsen etunimistä toinen tai kolmas saattaa olla hieman erikoisempi, mutta tällä pikku tytöllä kaikki detaljit on kunnossa.

Sera itsessään on jo äärimmäisen harvinainen nimi. Väestörekisterikeskuksen mukaan noin sata tyttöä on saanut osaksi nimeään Sera. Villiruusu puolestaan on alle kymmenellä suomalaisella nimenä! Toisin sanoen Villiruusu on osa todella harvinaisia tytön nimiä.

Sade onkin itse asiassa nimi, josta sattumoisin bloggasimme juuri jokin aika sitten. Pirteä nimi, joka tuo suomalaisittain hymyn huulille. Ai miksi? Koska hiukset kasvaa nopeammin sateen sattuessa paikalle. Lue Sade-blogituksemme täältä. Sera Villiruusu Sade on äärimmäisen yksilöllinen ja harvinainen tytön nimi.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös