Elton John (!!!) ja toisen vauvan nimi

Elton John ja toisen vauvan nimi puhuttavat. Elton ja hänen miehensä, David Furnishm odottavat toista lastaan, uutisoi Iltasanomat. Parin esikoispoika, Zachary, syntyi pari vuotta sitten ja tälläkin kertaa synnyttäjänä toimii sama sijaissynnyttäjä. Toisen lapsen nimeä ei ole vielä päätetty, koska vanhemmilla ei vielä ole tietoa, onko kyseessä tyttö vai poika.

Yleensä kun uutisoimme ulkomaalaisjulkkisten vauvoista, kuten esimerkiksi täältä luettavissa olevassa Uma Thurmanin tapauksessa, onnittelemme isää ja äitiä. Tällä kertaa onnittelut menevät isälle ja isälle. Kysymys kuuluukin: sekoitettiinko poitsujen sperm** keskenään vai what’s the deal?????

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös