Drew Barrymoren vauva sai nimen

Drew Barrymoren vauva sai nimekseen OliveET:n lapsitähden tytär syntyi syyskuun loppupuolella, uutisoi MTV3. Drew Barrymore on ET:n jälkeen tullut valtavan suosituksi useista elokuvista, kuten muun muassa Charlien enkeleistä sekä Sävel ja sanat -elokuvasta, jossa hän näytteli Hugh Grantin vastaparina.

Drew Barrymoren tytär sai kauniin nimen

Jokin aikaa sitten uutisoimme Uma Thurmanin tyttärestä, joka sai nimekseen Rosalind Arusha Arkadina Altalune. Tähän verrattuna Drew Barrymoren tytär sai todella kauniin ja yksinkertaisen nimen. Olive on kaunis nimi ja sen on saanut aikanaan myös Borat-näyttelijän Sasha Baron Cohenin tytär. Olive tulee latinankielisestä sanasta ”Oliva”, joka symboloi rauhaa ja voittoa. Onnittelut vanhemmille!

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös