Ruotsalainen nimi tytölle? Klara, färdiga, gå!

Ruotsalainen nimi tytölle – miten olis?

Ruotsi on välillä hassu kieli. Paikoillanne, valmiit, mene ei olisi hyvä inspiraatio nimille suomeksi, mutta ruotsiksi Klara, färdiga, gå toimii paremmin kuin hyvin. Ruotsalainen nimi tytölle on sitäpaitsi in.

Klara on kaunis tytön nimi ja se löytyy myös Suomen ruotsinkielisestä nimikalenterista. Väestörekisterin mukaan reilut 500 tyttöä ovat saaneet Suomessa Klaran osaksi nimeään. Klara on siis suhteellisen harvinainen nimi, vaikka se onkin osalle tullut tutuksi esimerkiksi tyylipiirikaunotar Klara Kivilahden kautta. Miten siis olis ruotsalainen nimi tytölle?

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös