Viikon kaunein tytön nimi

Viikon kaunein tytön nimi on helppo valinta. Olimme eilen syntymäpäiväjuhlilla, joissa päivänsankari isä oli kuubalainen ja äiti suomalainen. Heidän esikoisensa – äärettömän suloinen prinsessa – oli nimeltään Silva. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun joskus joku nimi on juuri oikea jollekin? Silva oli juuri sitä.

Nopea googlaus sanoo, että Silva tulee italiankielisestä nimestä Silvana sekä latinankielisestä Silviasta ja Sylviasta. Silva tarkoittaa metsää tai puuta ja sen sukulaisnimiä ovat muun muassa Silvya, Silvy, Silvi, Sylva, Silia, Silya ja kenties eniten suomalainen Silja.

Lyhyestä siis virsi kaunis. Tämän viikon kaunein tytön nimi -palkinto menee ilman äänestystä Silvalle. Kuten blogikirjoituksen kuva osoittaa, Silva kiittää.

Täältä löydät blogikirjoituksemme amerikkalaisista nimistä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös