Vaniljan makuinen tytön nimi

Vanilja on hyväntuoksuinen tytön nimi

Vaniljan tuoksu on valloittava. Kun sitä ajattelee, voi tuoksun tuntea nenässään hyvin selkeänä. Mutta Vanilja on myös tytön nimi. Itse asiassa Vanilja ja Vanilla ovat molemmat olleet ehdolla tytön nimeksi yli 50 kertaa 2000-luvulla. Tämä selviää Väestörekisterikeskuksen nimitilastoista. Vaniljan vielä ymmärtää, mutta että Vanilla. ”Love it or leave it”, kuten Vanilla Ice laulaa Ice Ice Baby -kipaleessaan. Kaikille Vanilja ei nimittäin uppoa.

Millainen tyttö se mielikuvien Vanilja sitten on? Kiharapää, eikö vaan? Vaaleahiuksinen kiharapää. Söpö tottakai. Ja hyväntuoksuinen, ei epäilystäkään. Mutta mitä jäätelöä Vanilja tilaisi Kaivopuistossa Helsingin Jäätelötehtaan kioskilta? Suklaata, tottakai.

Jos ei vaniljaa, niin tutustu täältä japanilaisiin nimiin.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös