Schuhfabrikilta nimi pojalle

Nimi pojalle saksalaiselta kenkätehtaalta

Rudolf kuulostaa saksalaiselta; varsinkin Puman kenkälaatikosta älyttynä. Rudolf kuulostaa myös suloiselta pojan nimeltä. Tai itse asiassa miehen nimeltä. Jos Rudolfilla ei ole kikkarapää, hän todennäköisesti ottaa permiksen. Samanlaisen kuin Pasi Rautiaisella. Itse asiassa, kun asiaa miettii tarkemmin, niin Pasi Rautiainen CMore:n fudisstudiossa on kuin ilmetty Rudolf.

Samoin kuin Pasi, myös Rudolf puhuu paljon. Ja nopeasti. Ruokaa hän ehtii tuskin koskaan syömään, koska suu käy koko ajan. Silti hän onnistuu lihoamaan helposti, tuo Rudolf. Voi Rudolfista toki yrittää toisenkinlaisen tehdä, mutta oddsit ovat vastaan alusta alkaen. Toisaalta, jos William Hill ottaisi vedon vastaan, niin voisit saada eläkkeen. Ei siis huono nimi pojalle.

Lue täältä muista saksalaisista nimistä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös