Vähän Glamouria pikku prinsessojen etunimiin

Nyt Glamouria tytön nimeen

Joidenkin mielestä on äärimmäisen tärkeää, että omalla pikku prinsessalla on erikoinen nimi. Puhutaanhan elokuvamaailmassakin käsitteestä Glamour Girls. Tyyli-ikoni Audrey Hepburn, ranskalainen Brigitte Bardot tai näyttelijä Charlize Theron: he kaikki edustavat jollain tapaa tätä glamouria ja heidän etunimistään tihkuu glamour. Täältä löydät inspiroivan englanninkielisen kirjoituksen, johon on listattu Top 12 Glamour -nimet tytölle.

Mutta mitä jos joku haluaakin täysin uniikin nimen omalle pikku glamour girlilleen? Välillä se on haasteellista, koska vaikka nimi ei vielä olisikaan laajalle levinnyt Suomessa, niin sama tytön nimi voi olla kymmenen annetuimman nimen listalla muissa Euroopan maissa. Erikoinen etunimi täällä voikin olla peruspullaa muualla. Tästä lisää myöhemmissä blogipostauksissa.

Nyt oli kuitenkin tarkoitus puhua harvinaisesta nimestä, jota ei naapurin tytsyltä löydy, ja joka saa tarhan tädin haromaan glitteriä. Tavallaan siitä ollaan jo puhuttukin. Se on ollut ihan kielen päällä. Anna siis tytölle nimeksi Glamour; sitä ei ole kukaan muu vielä Suomessa antanut! Jos satut jo kaiken kukkuraksi odottamaan lasta, niin ehdit ennen Tuksua! Se on Glamouria se.

Lue täältä myös juttumme bond-tyttöjen nimistä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös